اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ - تلفن : 8-36703885
چهره خوب که داشته باشیهیچ وقت برای زیبایی دیر نیستبا خیال راحت سلفی بگیربرای زیبایی جایگزینی نیستبا افتخار صورتگریم
صفحه اصلی / مطالب و مقالات / کاشت مو و ابرو ریش و سبیل / چه کسانی نمیتوانند کاشت مو انجام دهند؟

چه کسانی نمیتوانند کاشت مو انجام دهند؟

امروزه علم پزشکی پیشرفت چشمگیری در زمینه جوانسازی و زیبایی داشته است. یکی از راه حل‌های متداول در زمینه مشکلات مو، در واقع کاشت یا پیوند مو است که مورد استقبال میلیون‌ها نفر در سراسر جهان قرار گرفته است و همواره دارای نتیجه مطلوبی بوده است. کاشت مو تکنیک جراحی است که در آن پزشکان با کمک تکنیک‌های مختلف کاشت، از نواحی دارای بانک موی قوی گرافت ها را به نواحی از پوست انتقال می‌دهد که موی آنها در حال ریزش است یا آن ناحیه خالی از مو است. در واقع، ریشه‌هایی از موهای بدن فرد که نسبت به ریزش مقاوم هستند به ناحیه طاس انتقال داده می‌شوند. کاشت مو معمولاً برای درمان ریزش مو با الگوی طاسی مردانه استفاده می‌شود. کاشت مو یک روش عالی برای بهبود کیفیت زندگی افراد است؛ اما به یاد داشته باشید که همه افراد واجد شرایط برای کاشت مو نیستند. قبل از کاشت مو، سوابق پزشکی و اطلاعات ژنتیکی شما به دقت مورد بررسی قرار می‌گیرد.

بهترین کاشت مو در اصفهان را با مراجعه به کلینیک دکتر رامین مدرسی، تجربه نمایید. در این مرکز، کاشت مو به روش fit با تراکم fut ، توسط کادری ماهر و مجرب انجام می‌شود. لطفا جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 36703885 - 031 تماس حاصل فرمایید.

انواع روش‌های کاشت مو

به‌طور‌کلی روش‌های کاشت مو در دو دسته‌ FUT و FIT تقسیم می‌شود؛ اما با پیشرفت تکنولوژی و پیدایش دستگاه‌های تخصصی متعدد، متخصصان روش‌های دیگری را از این دو روش استخراج و به عنوان روش‌های جدیدتری طبقه‌بندی کرده‌اند. این روش‌ها به ترتیب پیدایش زمانی عبارت هستند از:

نکات کاشت مو

آمادگی قبل از کاشت مو

برای نتیجه‌گیری عالی و مؤثر واقع شدن فرآیند کاشت طبیعی مو، باید قبل از کاشت مو چندین نکته را رعایت کنید:

  1. از مصرف ویتامین و مکمل‌ها به مدت دو هفته قبل از کاشت مو خودداری کنید. به ویژه ویتامین E که باعث رقیق شدن خون می‌شود.
  2. مصرف داروهایی مانند آسپرین و سایر داروها که باعث رقیق شدن خون می‌شوند تا دو هفته قبل از کاشت مو ممنوع است.
  3. نوشیدنی‌های الکلی باعث رقیق شدن خون خواهند شد. دو هفته تا یک ماه پیش از پیوند طبیعی مو این نوشیدنی‌ها را کنار بگذارید.
  4. یک ماه پیش از موعد کاشت موی طبیعی، رژیم‌های خاص غذایی را کنار بگذارید. بدن شما باید برای کاشت مو آماده باشد، بنابراین کمبود انرژی و مواد معدنی را در طول این مدت تقویت کنید. کمبود مواد معدنی در بدن باعث می‌شود دوره ریکاوری و بهبود پس از پیوند، طولانی‌تر شود.
  5. یک هفته مانده به روز مشخص شده، از ورزش و فعالیت‌های سخت خودداری کنید.
  6. سعی کنید شب‌ قبل از کاشت مو، زودتر بخوابید و بیشتر استراحت کنید.
  7. در خصوص مصرف داروهای احتمالی خود در روزهای پیش از کاشت و پس از آن لازم است با پزشک خود مشورت کنید.
  8. برای انجام عمل زیبایی کاشت مو از پیراهن‌های دکمه‌دار استفاده کنید تا در هنگام تعویض بعد از پیوند مو با سر شما تماسی نداشته باشد.
  9. شب قبل از فرآیند کاشت از مصرف مواد غذایی پر قند‌، پروتئین‌ و کربوهیدرات پرهیز کنید. بهتر است شام سبکی میل کنید.
  10. شب قبل از کاشت موی طبیعی حمام کنید.
  11. از مصرف غذاهای پر چرب و سنگین در وعده غذایی قبل از کاشت مو خودداری کنید.
  12. مصرف سیگار و دخانیات در نتیجه نهایی کار تأثیرات منفی داشته و بر روند بهبود موهای کاشته شده اثر مخرب می‌گذارد. به همین دلیل پزشکان توصیه می‌کنند حداقل به مدت دو هفته مانده به عمل کاشت مو سیگار را ترک کنند.

مراقبت های بعد از کاشت مو

رعایت اصول و نکات مراقبتی پیش و پس از کاشت مو به یک اندازه اهمیت دارند، لذا برای به دست آوردن یک نتیجه‌ عالی از پیوند مو، حتماً نکات ذکر شده در ادامه‌ این مطلب را رعایت کنید. این نکات در بهبود زخم‌ها و رشد بهتر موی کاشته‌شده مؤثر هستند:

  1. اگرچه عفونت در پوست سر بعد از کاشت مو بسیار نادر است؛ اما برای احتیاط بیشتر توصیه می‌شود دو هفته از هرگونه گرد و غبار و محیط دارای باکتری دوری کنید.
  2. به هیچ عنوان ناحیه اهدا کننده (پشت سر) و یا فولیکو‌ل های کاشته شده را لمس نکنید. هرگونه تنش و فشار به این نواحی منجر به آسیب به فرآیند پیوند فولیکول‌های مو می‌شود. اگر در شرایطی خاص مجبور شدید که این نواحی را لمس کنید، قبل از آن دست‌ها کاملاً ضدعفونی شود تا احتمال بروز عفونت در آن ناحیه به حداقل برسد.
  3. بین 3 الی 5 روز پس از پیوند فولیکول‌ها استراحت لازم است.
  4. پس از کاشت مو سعی کنید در هنگام خواب به شکلی بخوابید که ناحیه کاشت با بالش تماسی نداشته باشد. ناحیه‌ کاشت نباید به هیچ عنوان تحت فشار قرار گیرد؛ زیرا باعث آسیب دیدن فولیکول‌های مو خواهد شد.
  5. گرما به فولیکول‌های تازه پیوند شده آسیب می‌رساند. به این ترتیب باید از قرار گرفتن در معرض تابش مستقیم آفتاب پرهیز کنید. سعی کنید زیاد فعالیت نداشته باشید یا در جای گرم حضور نداشته باشید. حرکات ورزشی، با تعریق بدن و پوست سر همراه خواهد بود که برای پیوند مو مضر هستند.
  6. از پوشیدن کلاه و روسری خودداری کنید.
  7. از استحمام به مدت 2 الی 3 روز پس از کاشت موی طبیعی خودداری کنید تا باعث بروز عفونت در محل پیوند شده نشود.
  8. تا سه الی چهار روز بعد از خوردن بستنی و یا داروی آسپیرین باید پرهیز شود.
  9. استفاده از مشروبات الکلی بخصوص در 48 ساعت اولیه بعد از کاشت مو اکیداً ممنوع است. حتی بعد از آن هم توصیه می‌شود که ترجیحاً از مشروباتی با درصد الکل بسیار پایین استفاده شود؛ زیرا الکل، خون را رقیق کرده و احتمال خونریزی در زخم‌ها بیشتر می‌شود.
  10. استفاده از سیگار، گردش خون را کاهش داده و اکسیژن‌رسانی به فولیکول‌ها دچار مشکل خواهد شد. در نتیجه بهبود زخم‌های روی سر با کندی صورت می‌گیرد. همچنین خطر ابتلا به عفونت و به جا ماندن اثر زخم روی سر افزایش می‌یابد.

افراد نامناسب کاشت مو

افرادی هستند که به دلیل بیماری های زمینه ای از قبیل کم کاری یا پرکاری تیروئید یا بیماری های دیگر از قبیل سندرم تخمدان پلی کیستیک و دیابت دچار ریزش مو شده اند که ابتدا باید بیماری خود را درمان کنند. در صورتی که علت ریزش مو درمان نشود موهای کاشته شده نیز دچار ریزش خواهند شد؛ زیرا همان طور که میدانید یکی از مزیت های درمان پیوند مو این است که موهایی که در ناحیه کم مو یا بی مو کاشته می شوند کاملاً مانند موهای طبیعی فرد در ناحیه اهدا رفتار می کنند. از آنجایی که بیماری های زمینه ای سبب ریزش موها می شوند موهای کاشت شده نیز همانند موهای سایر قسمت های سر از متأثر از عوامل ریزش مو هستند. گاهی به هم ریختن تعادل هورمون های زنانه مانند استروژن یا هورمون های مردانه مانند آندروژن سبب ریزش مو می شود. پس از طی مراحل درمان و متعادل شدن هورمون ها این نوع ریزش مو متوقف خواهد شد.

گاهی افراد به دلیل استفاده از دارویی خاص به طور موقت دچار ریزش مو می شوند. بسیاری از داروها از قبیل داروهای ضد انعقاد خون از قبیل وارفارین و هپارین، داروهای ضد افسردگی، داروهای مورد استفاده برای درمان نقرس، داروهای شیمی درمانی (برای درمان سرطان ها) سبب ریزش مو می شوند. افرادی که در دوره درمان بیماری هستند و از این نوع داروها استفاده می کنند نباید مو بکارند. در صورت اقدام به کاشت مو، موهای کاشته شده نیز تحت تأثیر این داروها دچار ریزش می شوند. فرد در چنین شرایطی اصلاً نیازی به پیوند مو ندارد؛ زیرا پس از تکمیل دوره درمان و قطع مصرف دارو ریزش مو متوقف می شود.

برخی از افراد به دلیل فقر تغذیه ای و کمبود آهن، ویتامین B و سایر مواد مورد نیاز برای رشد موها دچار ریزش مو می شوند. در این افراد نیز در صورت اصلاح رژیم تغذیه ای و تأمین مواد مورد نیاز برای رشد موها ریزش مو متوقف می شود. به همین دلیل به این افراد نیز قبل از رفع علت ریزش مو پیوند مو اصلاً توصیه نمی شود.

بیماری تریکوتیلومانیا نوعی بیماری روانی است که در آن فرد به دلیل اضطراب روحی موهای سر خود را می‌کند. در صورتی که این فرد اقدام به کاشت مو کند به دلیل بیماری خاصی که دارد موهای کاشته شده را نیز خواهد کند. به همین دلیل این افراد باید ابتدا به روانشناس مراجعه کرده و بیماری روحی خود را درمان کنند. بعد از درمان بیماری، مشکل طاسی و ریزش مو در این افراد حل می شوند.

افرادی که بانک مناسبی در ناحیه سر خود ندارند نیز نمی توانند کاشت مو انجام دهند. در حال حاضر برای پیوند مو از بانک موی سر خود فرد استفاده می شود. افرادی که در پشت سر یا کناره های گوش خود بانک موی مناسبی نداشته باشند نباید کاشت مو انجام دهند، البته در برخی از روش های پیوند مو مانند کاشت مو به روش BHT فولیکول ها از ناحیه سینه یا زیر ریش آقایان برداشت شده و در ناحیه کاشت در سر قرار داده میشوند. استفاده از موهای سایر نقاط بدن برای پیوند به سر تنها در صورتی امکان پذیر است که امکان برداشت از ناحیه بانک موی سر فرد هر چند کم وجود داشته باشد و با استفاده از فولیکول های مو سایر نواحی به تراکم موهای کاشته شده افزوده شود. در واقع کاشت مو تنها با استفاده از بانک موی زیر ریش و سینه امکان پذیر نیست. بر اساس تحقیقات و تجربیات مختلف مشخص شده است که کاشت مو با تکیه بر موهای سایر نواحی امکان پذیر نیست.

لوپوس نوعی بیماری التهابی مزمن است که در اثر اختلال در سیستم ایمنی افراد به وجود می آید. این بیماری به صورت خود به خودی به وجود می آید و در آن سیستم ایمنی فرد به بافت های خودی آسیب می رساند. یکی از عوارض این بیماری ریزش مو است. افراد مبتلا به این بیماری که تحت درمان های دارویی هستند نباید از کاشت مو برای درمان ریزش مو استفاده کنند. اقدام به کاشت مو ممکن است باعث عود مجدد بیماری در این افراد شود. با توجه به خطرآفرین بود پیوند مو این بیماران از کاشت مو منع شده اند.

مردانی که دچار آلوپسی آندروژنیک یا همان ریزش موی ارثی هستند باید در سن مناسب اقدام به کاشت مو کنند. معمولاً به این افراد توصیه می شود که در سنین بالاتر از 27 سالگی کاشت مو را انجام دهند؛ زیرا در سن کمتر از 27 سالگی ریزش مو در این افراد متوقف نشده و الگوی ریزش مو، وسعت ناحیه کاشت و محدوده بانک مو یا همان ناحیه مناسب برای برداشت گرافت های مو کاملاً مشخص نیست. در این افراد هنوز موهای مقاوم در برابر عوامل ریزش و موهای مستعد ریزش از یکدیگر تفکیک نشده اند. این احتمال وجود دارد که موهایی برای پیوند به ناحیه کاشت انتخاب شوند که در برابر عامل ریزش مو مقاوم نبوده و پس از قرارگیری در ناحیه کاشت دچار ریزش شوند. ریزش موهای کاشته شده در این افراد مشکلات ظاهری زیادی ایجاد می کند. ممکن است در ناحیه کاشت مو برخی موها دچار ریزش شوند و برخی موها روی سر باقی بمانند و ظاهری ناخوشایند در سر ایجاد می کند. از طرف دیگر از آنجایی که ریزش مو در این افراد هنوز تداوم دارد ممکن است موهای اطراف منطقه کاشت دچار ریزش شوند.

بیمارانی که انتظارات غیرواقعی در مورد نتایج نهایی عمل خود دارند، مانند شخصی که ریزش موی گسترده و منبع اهدا کننده کافی ندارد و با این وجود هنوز انتظار دارد خط رویش موی خود را بازیابی کند.

اینستاگرام دکتر رامین مدرسی

عوارض جانبی کاشت مو

عوارض جانبی کاشت مو معمولاً جزئی است و ظرف چند هفته برطرف می شود.آنها می توانند شامل موارد زیر باشند:

هزینه کاشت مو

هزینه کاشت مو مشابه با سایر عمل‌های جراحی به عوامل مختلفی مانند روش انجام جراحی، نوع بیهوشی، کلینیک و یا مرکزی که جراحی در آن انجام می شود، جراح و ... بستگی دارد.

شما می توانید جهت انجام کلیه اقدامات جوانسازی و زیبایی ، تقویت و کاشت مو، ابرو، ریش و سبیل، لیزر موهای زائد ، تشخیص و درمان مشکلات و بیماری های پوست و مو ، تزریق ژل ، چربی و بوتاکس و ... که انجام آنها در مراکز تخصصی پوست مو مجاز است؛ به کلینیک دکتر رامین مدرسی در اصفهان مراجعه نمایید. لطفا جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 36703885 - 031 تماس حاصل فرمایید.


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید

نظرات کاربران درباره این مطلب :مجید یورقان پور [ 1402-12-05 ]
کاشت مو و هزینه های آن

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :

کلینیک پوست، زیبایی، لیزر و کاشت موی دکتر مدرسی در سال ۸۸ با مسئولیت و مدیریت دکتر رامین مدرسی (پزشک پوست و مو) فعالیت خود را آغاز کرد. هدف کلینیک پوست دکتر مدرسی استفاده از جدیدترین و پیشرفته ترین دستاوردهای دانش و تکنولوژی در محیطی مدرن و آرامش بخش برای ارائه بهترین خدمات پوست مو و زیبایی در اصفهان می‌باشد.

این کلینیک با بهره گیری از بهترین پزشکان پوست، مو، زیبایی، لیزر و جراحی پلاستیک در اصفهان خدمات خود را ارائه می‌دهد.
کلینیک دکتر مدرسی با کادری مجرب، محیطی مناسب، امکانات و تجهیزات به روز دنیا، تمامی خدمات را در حوزه پوست مو و زیبایی، در اختیار مراجعه کنندگان محترم قرار می‌دهد.