اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ - تلفن : 8-36703885
برای زیبایی جایگزینی نیستبا خیال راحت سلفی بگیربا افتخار صورتگریمچهره خوب که داشته باشیهیچ وقت برای زیبایی دیر نیست
صفحه اصلی / مطالب و مقالات / جوش و جای جوش / برای درمان آکنه روشهای لیزری بهتر هستند یا داروهای خوراکی و موضعی؟

برای درمان آکنه روشهای لیزری بهتر هستند یا داروهای خوراکی و موضعی؟

جوش، زمانی ایجاد می‌شود که سلول‌های مرده پوست و چربی همراه با باکتری‌ها در منافذ پوست انباشته ‌شوند. علت ایجاد جوش ممکن است به دلایل متفاوتی از جمله عادت غذایی نامناسب، مشکلات عصبی، تغییرات غددی، نوع پوست، بهداشت نامناسب، هورمون‌های بدن، برخی بیماری‌ها، مشکلات ارثی، مصرف برخی مواد غذایی و … بستگی داشته باشد. گاهی ایجاد جوش‌های متعدد در صورت یا بدن می‌تواند اثرات و علاماتی از خود بر جای گذارد که حتی پس از مدت‌ها نیز بدن توان درمان و ترمیم آنها را نداشته باشد که بایستی از روش‌های مناسب پزشکی برای درمان استفاده کرد. نوع درمان بر اساس شدت و نوع آكنه متفاوت است؛ اما به‌ طور كلي در موارد خفيف از درمانهاي موضعي، در موارد شديد از درمانهاي خوراكي و درمواردي براي درمان عوارض مانند باقی ماندن جای جوش از روش هايی مانند لیزر استفاده مي شود.

شما می توانید جهت انجام کلیه اقدامات جوانسازی و زیبایی ، درمان جوش و جای جوش، تقویت و کاشت مو، ابرو، ریش و سبیل ، لیزر موهای زائد ، تشخیص و درمان مشکلات و بیماری های پوست و مو ، تزریق ژل ، چربی و بوتاکس و ... که انجام آنها در مراکز تخصصی پوست مو مجاز است؛ به کلینیک دکتر رامین مدرسی در اصفهان مراجعه نمایید. لطفا جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 36703885 - 031 تماس حاصل فرمایید.

آکنه یا جوش چیست ؟

غدد چربی در پوست قرار دارند. محل قرار گرفتن این غده ها نزدیک فولیکول‌ها است. به‌طور طبیعی غدد چربی با تولید ماده‌ای به نام سبوم از خشک شدن پوست جلوگیری می‌کند. درصورتی‌که ماده‌ی روغنی سبوم بیش از اندازه ترشح شود و با سلول‌های مرده ترکیب شود در فولیکول‌ها ایجاد آکنه می‌کند.

درمان آکنه

علت ایجاد آکنه

عوامل زیادی در ایجاد جوش چرکی نقش دارند؛ اما مهم‌ترین این عوامل عبارتند از:

انواع آکنه

درمان لیزری آکنه

برخی از انواع متداول لیزرهای مورد استفاده در جای زخم آکنه عبارتند از: لیزرهای اربیوم YAG، لیزرهای دی اکسید کربن (CO2) و لیزرهای pulsed-dye. هر یک از این دستگاه‌ها به روش خاصی کار میکنند تا جای زخم مورد نظر را هدف گیری کنید. مهمترین این لیزرهای در ادامه توضیح داده میشوند:

  1. لیزر ابلیتیو (جوانسازی پوست): این لیزر در جوانسازی پوست در محل آکنه با استفاده از تکنولوژی اربیم یا دی اکسید کربن برای لایه برداری سطحی پوست کاربرد دارد. این نوع درمان با لیزر با هدف از بین بردن تمام لایه بالایی و سطحی پوست، در منطقه‌ای که اسکار وجود دارد، استفاده میشود. بین 3 تا 10 روز زمان لازم است تا قرمزی ناشی از این لیزر شروع به فروکش کند.
  2. لیزرهای جوانسازی غیر ابلیتیوی: در این نوع درمان، برای زخم‌های آکنه از لیزر مادون قرمز استفاده میشود. گرما مهمترین عامل در این لیزر برای تحریک تولید کلاژن و تشویق رشد سلول جدید و جایگزینی بافت جدید با بافت آسیب دیده است.
  3. لیزرهای فراکشنال یا فراکسل (Fraxel): با هدف تحریک بافت‌های زیرین زخم و برای از بین بردن سلول‌های مرده که زیر لایه بالایی پوست جمع شده‌اند، از این لیزر استفاده میشود. اسکارهای عمیق پوستی ناشی از آکنه و همچنین اسکارهای ناشی از سوختگی‌های عمیق به خوبی به این نوع لیزر پاسخ می دهند.

نحوه عملکرد لیزر بر جوش

پزشک در لیزر درمانی برای ترمیم جای جوش و آکنه به دو شکل عمل می کند:

انواع لیزر برای درمان جوش

برخی از رایج ترین لیزرهایی که برای از بین بردن جای جوش و آکنه استفاده می شوند، لیزرهای اربیوم یاگ (erbium YAG)، لیزر دی اکسید کربن (CO2) و پی دی ال (PDL) هستند. هر یک از این دستگاه ها به طریق خاصی عمل می کنند تا اسکاری را که روی پوست دارید، هدف قرار دهد.

داروهای خوراکی درمان آکنه

اینستاگرام دکتر رامین مدرسی

کرم ها و پماد های موضعی درمان کننده جوش

درمان های موضعی موجود با نسخه پزشک شامل موارد زیر است:

  1. اسید آزلائیک: اعتقاد بر این است که اسید آزلائیک باعث کاهش ریزش سلول های پوستی می شود و به عنوان کرم یا ژل از افزایش رنگدانه جلوگیری می کند. این محصول در دوران بارداری و شیردهی قابل مصرف است.
  2. بنزوئیل پراکسیدهای درصد بالاتر (با نسخه)
  3. رتینوئیدهای موضعی. که از ویتامین A مصنوعی ساخته می شوند و شامل Retin-A Micro (ترتینوئین)، Tazorac (تازاروتن) و ترکیب آداپالن مانند رتینوئید (با نام تجاری Differin) هستند. آنها به سرعت پوست را لایه برداری می کنند، منافذ پوست را بدون گرفتگی نگه می دارند و از کومدون جلوگیری می کنند.
  4. آنتی بیوتیک های موضعی باکتریهای پوستی مرتبط با آکنه را هدف قرار می دهند. کلیندامایسینو اریترومایسین متداول ترین موارد مصرفی هستند.
  5. داروهای ترکیبی آکنه (داروهای دست ساز توسط پزشک) که معمولاً یک آنتی بیوتیک را با یکی دیگر از محصولات ضد آکنه ترکیب می کنند.
  6. اسید سالیسیلیک. ممکن است به جلوگیری از گرفتگی فولیکول های مو کمک کند و هم به عنوان محصولات شستشو مفید است. مطالعات نشان می دهد که اثربخشی آن محدود است. عوارض جانبی شامل تغییر رنگ پوست و تحریک جزئی پوست است.
  7. داپسون. ژل 5٪داپسون (Aczone) دو بار در روز برای آکنه های التهابی، به ویژه در زنان مبتلا به آکنه توصیه می شود. عوارض جانبی آن شامل قرمزی و خشکی است.
  8. کلاسکوترون (Winlevi) یک درمان موضعی تازه تأیید شده برای آکنه های متوسط تا شدید است که به عنوان جایگزینی برای اسپیرونولاکتون در نظر گرفته می شود. هورمون های ایجاد کننده آکنه را هدف قرار می دهد. نحوه عملکرد آن کاملاً مشخص نیست؛ اما مشخص شده است که باعث کاهش آکنه در مردان و زنان بالای 12 سال می شود.
  9. شواهد در حمایت از استفاده از روی، گوگرد، نیکوتینامید، رزورسینول، سولفات استامید سدیم یا کلرید آلومینیوم در درمان به صورت موضعی آکنه خیلی قوی نیستند.

جراحی سرپایی تزریق چربی به باسن در اصفهان، از جمله اقدامات رایجی است که در کلینیک دکتر رامین مدرسی با مهارت بالا و کسب نتایج ماندگار، کم عارضه و رضایت بخش انجام می شود. شما می توانید جهت هماهنگی با این مرکز و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 36703885 - 031 تماس حاصل فرمایید.


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید

نظرات کاربران درباره این مطلب :کیانی [ 1402-09-07 ]
من ب خاطر پوست چربم خیلی بهم جوش میزد، همه درمان ها رو امتحان کردم ولی فعلا که از روآکوتان استفاده میکنم ک تا الان اوکی بوده

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
زاویه سازی صورت مردانزاویه سازی صورت مردان

زیبایی یکی از مقولاتی است که این روزها بسیار مورد توجه می‌باشد. زیبایی شناسی با توجه به مکان و به طور خاص زمان، تغییر می‌کند. به عبارت بهتر می‌توان گفت معیار زیبایی از جایی به جای دیگر و از زمانی به زمان دیگر ممکن است متفاوت باشد ... ادامه مطلب

تزریق فیلرتزریق فیلر

فیلر های پوستی شامل ژل های تزریقی و چربی می باشد که به چند دسته تقسیم میشوند. فیلر های موقتی و دائمیفیلر ها موادی هستند که در داخل پوست تزریق شده و باعث حجم دادن و صاف کردن چین و چروک ها و رفع جای جوش و اسکار ها می شوند. ... ادامه مطلب

تزریق چربی، بهترین راه چاق شدن صورتتزریق چربی، بهترین راه چاق شدن صورت

تزریق چربی روشی است که در آن بافت چربی از ناحیه مورد نظر در بدن فرد متقاضی برداشته می شود و پس از طی پروسه فرآوری به نقاط مختلفی در ناحیه زیر پوست تزریق می شود. اصطلاح پیوند چربی اتولوگ به روشی گفته می شود که منبع چربی به دست آمده از همان شخصی باشد که قرار است از آن استفاده شود. ... ادامه مطلب

کلینیک پوست، مو و زیبایی دکتر رامین مدرسی

کلینیک پوست، زیبایی، لیزر و کاشت موی دکتر مدرسی در سال ۸۸ با مسئولیت و مدیریت دکتر رامین مدرسی (پزشک پوست و مو) فعالیت خود را آغاز کرد. هدف کلینیک پوست دکتر مدرسی استفاده از جدیدترین و پیشرفته ترین دستاوردهای دانش و تکنولوژی در محیطی مدرن و آرامش بخش برای ارائه بهترین خدمات پوست مو و زیبایی در اصفهان می‌باشد.

این کلینیک با بهره گیری از بهترین پزشکان پوست، مو، زیبایی، لیزر و جراحی پلاستیک در اصفهان خدمات خود را ارائه می‌دهد.
کلینیک دکتر مدرسی با کادری مجرب، محیطی مناسب، امکانات و تجهیزات به روز دنیا، تمامی خدمات را در حوزه پوست مو و زیبایی، در اختیار مراجعه کنندگان محترم قرار می‌دهد.